ריהוט למסעדות- מה הסוד בבחירה?

ריהוט למסעדות

ריהוט למסעדות הוא אחד הדברים האחרונים אך החשובים ביותר בדרך להתהוות המסעדה ולבנייתה.
הריהוט הוא לא רק האלמנט שמאפשר את הישיבה במסעדה, אלא הרבה מעבר לכך.
הריהוט יספר את הסיפור של העסק, הוא יהווה חלק פעיל במיתוג ומעבר לכך בתפיסה הכוללת של הלקוח את המסעדה שלכם.
אז מה חשוב לדעת? על מה תשימו דגש? מה כללי האצבע שצריכים להוביל אתכם? כל זה יפורט בהרחבה במאמר.

הריהוט כחלק אינטגרלי מהעיצוב כולו

כנראה שלקחתם מעצב פנים או איש מקצוע כזה או אחר בכדי שהפרויקט הזה יהיה מושלם.
שנים שחלמתם על הבייבי שלכם, המסעדה שלכם, הפינה השקטה שתעשה לכם קצת רעש נעים.
כיום, כולם כבר יודעים, מסעדה היא לא רק אוכל טוב, היא חוויה שלמה. שירות, תחושת ביתיות, משפחתיות ואווירה.
כל בעל מסעדה יודע שלא די בלקוח שמגיע פעם אחת וזהו, צריך לקוחות חוזרים ועל-מנת שיחזרו צריך לבנות מקום ייחודי ונעים.

עיצוב המסעדה הכולל יהיה זה שייצור את התחושה הנעימה במסעדה שלכם, החל מהצבעים, הריצוף, המנורות, האקססוריז, המבנה
וכמובן הריהוט.
צבעי הריהוט יכולים להשלים את הצבעים של הלוגו, את צבעי המסעדה, יכולים לבטא קו אחיד שמתאים עבור הקונספט שלכם.
אם דיברנו על קונספט, גם הוא ישפיע על בחירת הריהוט ועל העיצוב כולו. מסעדות של מזון מהיר, של תחלופה גבוהה, יקחו סוג אחד של ריהוט.
אחרות, כמו מסעדות יוקרה לדוגמה יבחרו ריהוט אחר לחלוטין. מה משותף לכולן מבחינת עיצוב?

מה שמשותף הוא תרבות המינימליסטיות. גם מסעדות נסחפו לתוך העולם המינימליסטי המופלא. הריהוט היום צריך להשתלב ולאפשר, להיות חלק,
לא לגנוב את ההצגה, הוא צריך להיות מעודן ובקווים נעימים ולא צועק ומאסיבי.
בין אם אתם דינר עירוני של מזון מהיר או בין אם אתם מסעדה ששואפת ליוקרתי ביותר, אתם צריכים לחשוב מינימליסטי.

ריהוט למסעדות- מינימליסטי ונעים

ריהוט למסעדות: על משקל ועמידות

כשמדובר על ריהוט למסעדות חשוב מאוד לתת דגש על עמידות.
בסופו של יום, מסעדה היא עסק שרוצה למקסם רווחים. אם תמצאו את עצמכם כל שנתיים-שלוש יוצאים למסע חיפוש ועיצוב המסעדה גם תבזבזו זמן יקר,
גם תעשו מהלכים שלא כל-כך כלכליים וגם תטרידו את עצמכם במשימות נוספות יחד עם כל העומס שגם ככה קיים אצלכם.

מה אנחנו מציעים לכם לעשות?
בחרו ריהוט "עם קבלות". ריהוט שכבר מוכח ומבלה במסעדות אחרות שנים ארוכות, ריהוט שעומד בעומסים ולא מצריך מכם תיקונים והתעסקויות מיותרות.
לבעלי מסעדות בארץ יש נטייה להצהיר "שנתיים יחזיק ונחליף". החשיבה הזו פחות טובה מהסיבה שהריהוט נהיה פשרה,
ריהוט זול, התחושה מתגלגלת ללקוח, לחוויה הסופית ובסופו של דבר היא חוזרת אליכם כבומרנג.

בהשקעה חד פעמית קצת יותר גדולה, תוכלו לקבל ריהוט איכותי, חזק ועמיד, כזה שישרוד מספר שנים ולא שנתיים או שלוש בודדות.
מה חשוב מבחינת המפרט עצמו?
כסאות עם ידיות אלו כסאות מפנקים יותר ולעיתים רצוי לשים על כך דגש.
החשוב ביותר הוא ריהוט שעל אף שהוא מינימליסטי יהיה כבד יחסית.

למה כבד אתם שואלים? ריהוט כבד יערים קשיים על הוונדליסטים, יקשה על כל מי שירצה לעשות לכם מיש-מש בכיסאות ולהזיז ממקום למקום.
מעבר לכך ריהוט כבד עמיד יותר בפני מכות קלות, בעל יכולת שרידות לאורך שנים ובעל מראה יוקרתי יותר, עומד בצורה יציבה על הקרקע.

מסעדות עם מראה יוקרתי

הביאו את עצמכם לידי ביטוי

ריהוט למסעדות הוא בדרך כלל בין המסמרים האחרונים בבניית המסעדה.
הוא מאפשר לכם להביא את עצמכם לידי ביטוי, את האמונות שלכם, את "הביתיות" שבכם ואת כל מה שלמדתם עד היום.
בחרו את הצבעים שמספרים את הסיפור שלכם,
הדגמים עצמם והעיצוב שלהם יכולים להתכתב עם הטעם האישי שלכם, מודרני או כפרי.

נסו לרכוש ממקום שמאפשר בחירת צבעים רחבה, גם אם ההמתנה תהיה קצת יותר ארוכה עדיף להקדים ולהגיע לשלב הבחירה כדי
לא לעכב את הפתיחה של בית העסק.
שילובי צבעים בין בדים לבין מתכת יאפשרו לכם להתאים את הריהוט למיתוג העסק ולהיות מוכנים מא' ועד ת' להענקת החוויה המושלמת.

אהבתם? שתפו לחברים

השאירו פרטים לקבלת מידע נוסף

שיחה עם נציג

×

שיחת ווטסאפ